Een kort verhaaltje
Door: Walter Loonen
Blijf op de hoogte en volg Walter & Annemarie
05 November 2013 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
2 dagen voordat Annemarie komt een klein verhaaltje, waarschijnlijk zal de volgende door haar geschreven worden ;) Jose is inmiddels naar Baku vertrokken, na 2 dagen daar te zijn geeft hij nu al aan dat de kans groot om ontslag te nemen. Het leven daar schijnt zo anders te zijn en ook het project waar hij naar toe is gegaan zou een puinhoop zijn.
Dus dat wordt een 'one-way-ticket' terug naar Portugal.. Geen inkomen maar in ieder geval bij zijn familie. Maar de afgelopen tijd hebben we nog wel wat leuke dingen kunnen doen. Zo zijn we gaan Jetski-en. Abu Dhabi heeft een strand van 10 km lengte, nog wat eilanden die daar ook voor liggen. Dus met een Jetski is het geweldig mooi varen. Het zeewater heeft nog steeds een temperatuur van ongeveer 25 graden en met een topsnelheid van 110km/u geeft je dat echt wel een kik. Dat uurtje was dus zo om! Verder zijn we naar het Palm Eiland geweest in Dubai. Dit luxueuze eiland met villa's en dure hotels is best een bezoekje waard. We zijn met een monorail het eiland over geweest, je ziet de zogenaamde takken/bladeren van het door Nederlanders opgespoten zand, tussen de wolkenkrabbers, erg leuk. Verder zijn we hebben we een Dessertsafari gedaan. Met Jeep zijn we opgehaald en zijn we naar de Woestijn gereden. Daar scheurde de auto over de duinen als een malle. Nog kameel kunnen rijden en aan het einde van de avond gingen we eten met als toetje een show van een buikdanseres!
Vorige week had ik een feestje van Jong Besix, ze hadden een boot afgehuurd waar een dj op stond en iedereen moest een masker meenemen. Ik kende 2 mensen van mijn project maar die stonden voornamelijk met andere mensen te praten dus ik ben maar nieuwe personen gaan leren kennen. Was wel grappig, collega's van allerlei verschillende landen waren daar aanwezig. Nog een tijdje met met een stel gesproken, ik zeg jullie kunnen lijken heel erg op Nederlanders. Toen vertelde hij dat ze uit Zuid Afrika kwamen en dat hun voorouders van 80 jaar geleden uit Nederland kwamen. Ze hadden zelfs een typische Nederlanse achternaam zoiets als 'Van de Bruggen'. Dus dat was wel een gezellige avond. Verder is Jose hier de afgelopen tijd nog vaak geweest, hij houdt erg van koken dus meestal stond hij in de keuken om een Portugees gerecht te maken. 1 heb ik onthouden, vis uit de oven, die ga ik hier binnenkort ook eens uitproberen. De supermarkt hier beneden heeft altijd verse vis met prijzen die ongeveer de helft van Nederland zijn dus dat gaan we eens voor Annemarie maken.
Anyway, success in Nederland, ik hoop dat jullie om kunnen gaan met dat Zwarte Pieten gedoe en waarschijnlijk kan ik de volgende keer aangeven of mijn vakantie rond Kerst en Oud en Nieuw is goedgekeurd.
Groeten Walter
05 November 2013 - 22:01
Annemarie:
WIEIEHOEOEOE
tot overmorgen!!!!!
07 November 2013 - 13:19
Ester:
Het ziet er daar wel heerlijk uit hoor (jaloers... haha)
Toch mooi dat je Jose had tot de tijd dat Annemarie komt.
Wel echt heel zuur voor hem zeg. Veel plezier daar met jullie saampjes!!! -
10 November 2013 - 23:09
TANTE LIA!!!!!!!!ha,HA,:
Hoi Walter,wat een leuk verslag weer ,mooi om op de hoogte te blijven van alles.
Nou ja,ALLES??????
Dat palmeiland,daar weet alles van,ze hebben hier in Nederland jaren reclame
gemaakt op R.T.L Z.dat is een zaken zender op de televisie,dat je kon investeren
in dat project palmeiland.
Dat hele project is valiet gegaan,dus al die mensen waren hun geld kwijt
en toch gingen ze door met reclame maken.
Ik vond het onbegrijpelijk dat zo'n zaken zender daarmee doorging.
Ik was daar ook heel boos over.
Niet dat ik daar in heb geïnvesteerd ,nee ik heb het weer in andere
duistere zaakjes zitten.HA,HA.
Maar als ik alles zo lees Walter,dan heb jij het nog niet zo beroerd
en wij zitten hier te barsten van de kou,HAGELBUIEN,WINDSTOTEN.
Tonnie moet mij goed vasthouden,anders waait ie z'n bed uit.
Nee,ik ga verder geen bedgeheimen vertellen,kom nou.
Walter, wij wensen jou en Annemarie een mooie tijd en misschien zien wij jou
wel een keer rond de kerst.
Pas goed op jezelf en je meisie en heel veel liefs van Tonnie en Lia. -
10 November 2013 - 23:16
Lia.:
Ps.super leuke foto's
Ik vind dat jij zowel op jou vader en jou moeder lijkt.
Mag je zelf uitzoeken,wat van wie.
TOEDELOE!!!' -
11 November 2013 - 10:28
Arnold En Suus:
Heb ons op de malinglijst gezet om jullie te blijven volgen, kreeg de verslagen nu al wel via je Mam Walter. Leuk om je verslagen te lezen en de foto's daarbij. Je hebt inmiddels wel een heerlijk gezond bruin kleurtje zeg, dat krijg jij nu ook vast snel Annemarie ;-)
Liefs voor jullie van ons! -
29 November 2013 - 21:41
Trudy Hendriks:
Geen recente berichten en of foto's? -
05 Januari 2014 - 22:28
Hans Stadhouders:
He, he, Walter,
Eindelijk reactie hier uit Oosterhout. Dit had al veel eerder moeten gebeuren, maar helaas was het er niet van gekomen.
Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor jou en Anne-Marie.
Daarnaast hoorden we vandaag op de Nieuwjaarsreceptie het goede nieuws van je pa en ma: Van harte gefeliciteerd voor jullie beide: erg mooi, zeg!
Hopelijk hebben jullie een mooie tijd hier gehad; nu weer op naar de dagelijkse beslommeringen. Maar als ik je reisverslagen zo eens doorneem, is er wel het een en ander te beleven. Erg knap en dapper van Anne-Marie om dit samen met jou te delen!
Hier is het verder prima, ook met de kinderen.
We houden graag contact en nogmaals excuses voor onze late reactie,
lieve groet, Ellen en Hans